Cenovnik

Izaberite od ponuđenih paketa!

Opredelite se za neke naših paketa & uživajte.

Odaberite paket

NAPOMENA: Pored ponuđenih paketa u mogućnosti smo da vam ponudimo pakete u html5 i css3 koji su uradjeni u pisanom kodu i više su za ličnu upotrebu!

Garantujemo

Za sve sajtove koje smo mi uradili garantujemo responsive dizajn, održavanje sajta tj. update sajta, back up sajta i mesečni izveštaj o posećenosti sajta u periodu od godinu dana.

Responsive dizajn

Dizajn jednako upotrebljiv na mobilnim i tablet uređajima.Brže učitavanje stranica.

Održavanje sajta

Update sajta i dodataka zavisno od izbora Worlpress Joomla godinu dana.

Prijava sajta

Google Analytics , Google Search Console.Po potrebi slanje izveštaja o posećenosti sajta

Seo osnovni

Odabir titla.Odabir ključnih reči.Alt za svaku sliku.Optimizacija slika.Optimizacija teksta.

Izveštaj

Mesečni izveštaj o posećenosti sajta po svim parametrima broj poseta, prosečno vreme zadržavanja na sajtu, demografski izveštaj.

Back up

Po završetku sajta dobijate kopiju istog,  koju mozete iskoristiti kad vam bude zatrebala.

Najbolja rešenja za online poslovanje!

Posebne pogodnosti za izradu online prodavnica i kataloga proizvoda.

Najčešće postavljanja pitanja

 

Koji je najbolji način izgradnje veb stranice ?

Ne postoji način za izgradnju delotvorne web stranice bez stvarnog upoznavanje šta se radi, šta su vaši ciljevi, koji su glavni vaši aduti, šta je vaš trenutni proces prodaje. Mi smo zainteresovani za upoznavanje sa vama i vašim poslovanjem u cilju što boljih prezentacija vaših proizvoda i usluga putem weba.

Kako da ubrzam sajt?

Optimizacija sajta se danas ne može zamisliti ukoliko se zanemari faktor brzine učitavanja stranica jednog veb sajta. Posetioci vašeg sajta će biti zadovoljniji i imati bolje korisničko iskustvo ukoliko ste obratili pažnju i uradili sve neophodne stvari vezane za optimizaciju da bi se sajt brže učitavao.Bez dobrog servera i dodatni plaginova nema ni povećane brzine učitavanja.

Šta je cpanel?

U CPanelu možemo da uradimo sve što se tiče vašeg web hostinga. Možete da kreirate/brišete nove sajtove, možete da kreirate/brišete email naloge, možete zaista sve. Ukoliko nešto pogrešno uradite u CPanelu a ne znate da vratite u prvobitno stanje, kontaktirajte podršku.

U C

Šta su h2 tagovi?

Vaši H2 tagovi su vaši podnaslovi.Koriste se u tekstu da bi razdvojili vaš sadržaj na logičke, blokove koje je lako skenirati.Ovaj očigledni benefit čini da vaš sadržaj bude više dostupan korisnicima. Ovih dana, pod dobrim web sajtom se smatra sve što doprinosi dobrom korisničkom iskustvu, a veliki deo toga čini dostvljanje sadržaja koji je jednostavan i svarljiv za čitanje.