Super sajtovi

Mi pravimo od nemogućeg moguće.

Velika profesionalnost i poštovanje rokova

Na šta da obratite pažnju!

Prilikom odabira ponuda potrebno je pogledati sajt onoga koji nudi tu uslugu to treba da bude ogledalo te firme važno je rukovoditi se time.Isto tako kada birate ko će vam uraditi sajt pogledajte kako je uradjen, da li ga ima u pretrazi ili je plaćeni oglas po tome ćete prepoznati kako je uradjen seo .Takodje utvrdite koliko se brzo otvaraju stranice sigurno ne biste želeli da gubite čitavu večnost i čekate i na kraju dobijete isti takav sajt.

.

Mi igramo otvorenih karata ovoj sajt je ogledalo naše firme.Proverite da li je domen na https-u proverite da li su slike optimizovane da li su svi linkovi ispravni.Kada sve to završite onda možete preči na dizajn samog sajta.Obično to je stvar ukusa ali naravno da izgled treba da privuče kupca.Naš tim stručnjaka pružiče vam potrebnu pomoć oko odabira tema za vaš sajt shodno delatnosti koju obavljate.

Custom kodirani sajtovi

Razmislite o tome ovako… Danas, ako ste rekli izvođaču radova da želite izgraditi kuću i oni su rekli: “Sjajno! Sada ću početi seći drveće! “Verovatno biste tražili novog izvođača koji bi koristio postojeće alate i unapried izrađene materijale. Isto važi i za mnoge web dizajnere koji danas  žele prilagođeni kod.Nemojte početi  web dizajn stranice od nule. Verovatno biste trebali potražiti novog dizajnera. Custom kodirane stranice imaju tendenciju da imaju više pogrešaka,mogu biti manje sigurne, skuplje, i mogu uzrokovati bezbroj glavobolja u budućnosti.

.

Usluge Analize & Povećanje Saobraćaja i Konverzija

Započnimo sa kratkim pregledom onoga što možete analizirati pomoću Google analitike. Nema boljeg mesta za započinjanje od vaših posetilaca, jer bez znanja potrošača, kako ćete znati šta i kako da im prodate?

Usluga Bekap sajta!

Bekap sajta je postupak kopiranja fajlova sajta i/ili baze podataka kako bi bili sačuvani u slučaju kvara na računarskoj opremi, napada na sajt ili kompromitacije sajta.

Backup sajta predstavlja rutinski deo procesa zaštite sajtova i računara. Iako je neophodan, bekap je često zapostavljen sve dok ne zatreba. Tek tada vidimo koliko je dragoceno da ga imamo i što možemo lagodno da ga “pozovemo u pomoć”.

Bekap web sajta omogućava administratoru da vrati sve fajlove nastradalog sajta sa neke druge lokacije gde su sačuvani. Sigurnosna rezervna kopija sajta (bekap) se aktivira kako bi se web sajt vratio u stanje u kome je bio kada je njegova rezervna kopija napravljena.

Usluge koje pružamo

Pored osnovnih usluga izrade sajtova pružamo i usluge optimizacije sajtova, pisanje tekstova,facebook kampanje i redizajn sajtova.

Seo optimizacija sajta

Optimizacija Sajta.Kompletna seo optimzacija vašeg sajta

Pisanje tekstova

Nemate vremena a imate ideju .Prepustite nama da uradimo to za vas.

Izrada marketing plana

Posavetujte se sa našim stručnjakom koji će vaše ideje sprovesti u delo

Zaštita podataka

Našom uslugom uvek imate sigurnu kopiju vašeg sajta koju čuvamo na drugoj lokaciji.

Google Ads platforme

Google izrada tekstualnih, slikovnih i video reklama

Grafički dizajn

Kreativna rešenja pri izradi logoa  i vizit karta.Jačanje brenda.

Facebook

Vođenje Facebook stranice će vam omogućiti unapređenje vaše prezentacije.

Redizajn sajta

Zastarele sajtove koji su radjeni u starim flash element osvežićemo sa JS/CSS el.

Upravljanje firmom

Softveri za upravljanjem firme.Zajedno sa obukom zaposlenih

I na Kraju !

Sve usluge koje smo naveli radimo profesionalno uz poštovanje rokova  dogovorenih zadataka.Nadamo se budućoj saranji i jedva čekamo da krenemo u izvršavanje definisanih poslova.