Izrada sajtova u WordPress-u po dogovoru!

Izrada sajtova u najkvalitetnijim WordPress temama. Odaberite jedno od najboljih: Astra, Twenty Twenty Three, Neve.

Formiranje cene

Cena izrade sajta u wordpress-u?

Cena izrade veb stranice u VordPress-u može da varira u zavisnosti od vaših potreba i želja. Neki od faktora koji utiču na cenu su:

Izbor teme: Postoji veliki broj besplatnih i plaćenih tema za VordPress, a cena teme može da se kreće od nekoliko dolara do nekoliko stotina dolara.

VordPress takođe nudi širok spektar tema i dodataka koji omogućavaju prilagođavanje izgleda i funkcionalnosti veb stranice ili bloga. To ga čini jednim od najpopularnijih kreatora veb lokacija na svetu.

Funkcionalnost: Ako želite da veb lokacija ima posebne funkcionalnosti kao što su e-trgovina, kontakt obrasci ili integracija sa društvenim mrežama, to može povećati cenu.

Kreiranje sadržaja: Ako nemate sopstveni sadržaj ili ne želite sami da radite na njemu, cena izrade veb stranice može uključivati uslugu pisanja sadržaja i optimizacije.

Održavanje: Uključuje ažuriranja softvera, bezbednost, pravljenje rezervnih kopija i održavanje tema i dodataka.

Kreiranje prilagođene funkcionalnosti: Ako želite nešto posebno, što nije dostupno u postojećim dodacima, to može značajno povećati cenu.

U proseku, cena izgradnje VordPress veb lokacije može biti između 200 i 10.000 dolara, u zavisnosti od gore navedenih faktora.

Održavanje sajta

Besplatno održavanje sajta od 1 godine

Održavanje svakog sajta obuhvata i popravke poremećaja u njegovom radu, što je mnogo složenija i značajnija usluga od prostog administriranja sadržaja!

Za sve naše klijente besplatno održavanje sajta od 1 godine.

Ubrzajte vaš sajt

Primenom najnovijij plaginova WP Rocket značajno će ubrzati vaš sajt.Sve to dobijate u okviru osnovnog paketa i to besplatno.

Naše usluge

Optimizacija sajta

Profesionalna optimizacija i održavanje sajta!

Izrada sajta

Izrada svih vrsta sajtova!

Internet prodavnice

Izrada internet prodavnica!

Scroll to Top

Pozovite nas ili pošaljite poruku!