Izrada internet prodavnica

Izrada internet prodavnice podrazumeva stvaranje web stranice ili platforme koja će omogućiti prodaju proizvoda ili usluga putem interneta. Ova vrsta prodaje je sve popularnija i korisnici sve više koriste internet za kupovinu različitih proizvoda i usluga.

Omline prodaja

Šta je internet prodavnica?

Internet prodavnica je online trgovina koja omogućava ljudima da kupuju proizvode ili usluge preko interneta. Obično imaju svoje web stranice gdje kupci mogu da pregledaju asortiman proizvoda, pročitaju opise proizvoda i cijene, a zatim naruče proizvode koji su im potrebni. Kupci mogu da plate korišćenjem kreditne kartice ili nekim drugim načinom plaćanja koji je dostupan na internet prodavnici. Internet prodavnice su popularne zbog jednostavnosti kupovine i mogućnosti da se kupuju proizvodi iz različitih dijelova svijeta bez potrebe da se fizički putuje.

 
Lansiranje prodavnice

Šta uraditi pre lansiranja prodavnice?

Ukoliko želite da napravite internet prodavnicu, postoje nekoliko koraka koje treba da preduzmete:

Odredite svoju ciljnu publiku i proizvode koje želite da prodajete: Prvo što treba da uradite jeste da odredite ko su vaši potencijalni klijenti i šta ćete prodavati.

Odaberite platformu za izradu internet prodavnice: Postoje mnoge platforme koje omogućavaju izradu internet prodavnice, uključujući Shopify, WooCommerce i Magento. Treba da izaberete platformu koja odgovara vašim potrebama i budžetu.

Konfiguracija i dizajn: Nakon što odaberete platformu, potrebno je da konfigurišete svoju internet prodavnicu, uključujući izbor dizajna i podešavanje funkcija, kao što su plaćanja, dostava i dr.

Dodajte proizvode: Sledeći korak je da dodate proizvode koje želite da prodajete na svoju internet prodavnicu, uključujući slike, opise i cene.

Testiramo i lansiramo: Pre lansiranja vaše internet prodavnice, potrebno je da testiramo sve funkcije i proverimo da li sve radi kako treba. Kada sto sigurni da je sve u redu, možeto lansirati vašu internet prodavnicu i početi sa prodajom.

Ubrzajte vaš sajt

Primenom najnovijij plaginova WP Rocket značajno će ubrzati vaš sajt.Sve to dobijate u okviru osnovnog paketa i to besplatno.

Naše usluge

Optimizacija sajta

Profesionalna optimizacija i održavanje sajta!

Izrada sajta

Izrada svih vrsta sajtova!

Internet prodavnice

Izrada internet prodavnica!

Scroll to Top

Pozovite nas ili pošaljite poruku!